2012. április 26., csütörtök

Kis túlterhelés

Üdv,

Pár szót is írnék hogylétemről :)

Hogy nagyon jól lennék, azt sajna nem mondhatom. Kicsit sok volt a feladat, a szükséges mászkálás múlt hét péntek óta. Egy hete gyakorlatilag a mai az első napom, hogy csak a "szokásos" feladatokat kell ellátnom, és ez így egy kicsit túlterhelt.
Napok óta szemem is rakoncátlankodik. A periférián, vagyis a széli részeken olyan, mintha folyamatosan stroboszkóp villogna, csak nem közvetlenül szemből, hanem valahogy oldalról. A nappali erős fényben nem olyan zavaró, de amíg sötétebb van, vagy éjszaka folyamatosan "villog" a kép.
Ez azért "érdekes" számomra, mert gyakorlatilag azokon a területeken látom a villogást, ahol egyébként már nem látok semmit.
Estefelé és hajnalban viszont bezavarja a látást, amikor elaludni szeretnék akkor így az is kissé nehezebb.
(Remélem elmúlik...)

A macerásabbik bal lábam is problémázik megint.
Tegnap előtt tűnt fel úgy erősebben, hogy a bal sokkal kevésbé érzékeli a pl. járólapon a hideget, a rücsköket a betonon mint a jobb, de az egész lábam a nadrág szárát sem érzi úgy mint szokta.
Gyengébb is, és rogyadozik megint. Nagyon oda kell figyelnem hogy lépek, különben közelről látom a padlót, és utálok hasra esni :)
Nehezebb a lépcsőn is emelgetni, vagy pl. tegnap dombon kellett felfelé gyalogolnom és a cipőm orra megint folyton megakadt a betonba. Külön ki kellett kerülgetni a buckákat, úgyhogy gyanítom elég érdekesen nézhettem ki. Most nem merevek az izmaim, hanem ismét épp az ellenkezője. De öröm az ürömben, hogy most legalább nem fáj :)

Leginkább a lábam, de a szemem miatt is úgy döntöttem elkezdem szedni a Medrolt (egy-két esettől eltekintve akutan szokott segíteni valamennyit nekem). Bízom benne hogy ezt az átmeneti túlterheléstől kialakult problémát kicsit regenerálja, és persze most némileg pihenősebbre veszem a napjaimat...

Majd megírom változott-e valami a szteroid hatására.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése